maanantai 8. elokuuta 2011

Kaikki aloitukset päätetty!

Mitäpä tässä enää jahkailemaan, nyt on lopullinen lista aloituksista kasassa - ja se pitää (ellei nyt sitten vielä muutu ennen keskiviikkoa...).

Viikonloppuna meinasi jo paniikki iskeä, kun kuumeisesti mietin viimeisiä puuttuvia töitä. Ei siksi, etten keksisi mitä teen tai ettei olisi lankaa valmiina, vaan siksi kun on niin vaikea valita kaikkien ihanuuksien joukosta. Ja levoton kun olen, niin uusi kiinnostava juttu on saatava työn alle ihan justiinsa heti kun sen näen. Täytyy varmaan lopettaa Ravelryssä seikkaileminen vähäksi aikaa ja uudet käsityölehdetkin on kai parempi tunkea piiloon vaikka sohvatyynyjen alle. Eihän tämä KyJy sinänsä estä uusien töiden aloittamista 10.8. jälkeen, mutta miten käy noiden 24 KyJy- työn, jos mä vaan innostun kaikista uusista jutuista? Niin ja niiden, jotka on aloitettu jo kauan ennen KyJyä ja joiden valmistumisesta ei ole vielä tietoakaan...

Päätin paniikin ehkäisemiseksi vaihtaa muutaman suunnitellun isomman työn aloituksen pienempään. Niin ei oo sitten koko syksyn neulomiset buukattuna, koska se on aika ahdistavaa ihan vaan ajatuksenkin tasolla. Ja kun KyJyt alkaa olla valmiina, niin voihan sitä sitten aloitella uusia. Jos ehtii... Apuaaa, tää on kamalaa...

 Vasemmalla KYJY #17 eli Sunburst. Valmistuvien neliöiden määrästä riippuu, tuleeko niistä tyyny vai peitto vai jotain muuta.

Oikessa reunassa KYJY #18 eli Keltaiset sukat. Gushin ohjeilla lähdetään varpaista liikkeelle, katsotaan vaihtuuko malli matkalla.

Ylhäällä vasemmalla KYJY #19 eli In the Pink -huivi, vaikka väritys onkin enemmän harmaa...

Ja oikeassa yläkulmassa KYJY #20 eli Lehtipitsijakku.

Varsinaista KYJY -sivuani en ehdi nyt päivittämään, kun pitää käydä aloittamassa ne loputkin työt ennen kuin mieli muuttuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti