sunnuntai 11. syyskuuta 2011

KYJY alkaa tökkiä...

Niin paljon ihania ohjeita ja lankoja kaikkialla! Posti kantaa kotiin käsityölehtiä, Ravelrystä ei malta pysyä pois ja kaikki tiet kaupungilla vievät lankakauppoihin ja lankahyllyjen äärelle. Joka päivä tekisi mieli aloittaa vähintään kaksi uutta työtä, mutta toistaiseksi olen saanut pidettyä itseni kurissa - mitä nyt lankavarastot ovat hiljalleen täydentyneet kenenkään huomaamatta. Pari uuttakin työtä olen aloittanut, mutta ne ovat olleet pieniä ja menevät Kyjyn piikkiin alipainoisten täydennykseksi. Kämmekkäät tosin lähtivät maailmalle ilman valokuvausta. No, jos kuvaus ei jälkikäteen järjesty, niin onpahan hyvä syy aloittaa taas jotakin uutta!


KYJY #8 eli Android-amigurumi valmistui tänään. Miten tuo homma aina tyssääkin siihen, kun pitäisi ommella osia toisiinsa kiinni... No, nyt se on vihdoinkin valmis - ja nyt ei kiitos amigurumeja vähään aikaan. Ainakaan sellaisia, joilla on tietty ulkonäkö.

Ohje Ravelrystä.
Lanka Novita 7 veljestä
Koukku nro 4

Viime sunnuntaina valmistui KYJY #9 eli ihan tavalliset villasukat itselle. Tai ei ihan tavalliset, sillä varsi on 1o 1n joustinta, jossa oikeat silmukat on neulottu takareunastaan.

Ihastuin tähän lankaan jo viime keväänä. Ostin kerän ja mietin pitkään, mitä siitä tekisin. Päädyin tekemään huivin, mutta jossakin vaiheessa alkoi tuntua siltä, että ehkä sittenkin olisi pitänyt tehdä sukat. Onneksi en purkanut huivia, sillä paikallisesta lankakaupasta löytyi vielä yksi kerä tätä lankaa ja nyt minulla on sekä huivi että sukat. Ja jossain vaiheessa ehkä myös jonkunlaiset ranteenlämmittimet.


Kas tässä vielä kuva molemmista.

1 kommentti: