maanantai 25. heinäkuuta 2011

ARGGGH!!!!

Päivitin tuonne KYJY -sivulle valmistuneita töitä ja uusia aloituksia. (Mielestäni) painoin "Tallenna nyt" -painiketta ja lähetin samalla koko sivun jonnekin bittiavaruuteen...tai blogistani se ainakin katosi. Onneksi oli talletettuna joku alkeisversio, jonka sitten muokkasin kohdalleen, mutta hiukan ketutti! Varmuuden vuoksi pidin tekstit lyhyinä ja ytimekkäinä, ties vaikka sama toistuisi uudestaan. Eli jatkossa KYJY-sivulta löytyy vain  lista töistä ja yksityskohtaisemmat kuvailut täältä blogiteksteistä.

KYJY #2 sai vihdoin puuttuvat peukalot, kun pääsin sovittelemaan niitä kylässä olleelle kummipojalle. Tosin nämä kyseiset tumput eivät tule hänelle, vaan jokseenkin samanikäiselle toiselle sukulaispojalle.

Lanka Dropsin Fabel, menekki 25g. Puikot 2½, silmukoita 40.Tumppuja sovitellut nuorimies totesi, että "ehkä haluaisin punaiset lapaset", joten tuumasta toimeen ja  KYJY #10 välittömästi puikoille. Punaista lankaa ei tähän hätään löytynyt, mutta eiköhän tämä värikäskin käy.
Angry Bird -tipujen sarja täydentyi mustalla pommilinnulla (KYJY #7). Siitä vaan ei tullut ihan yhtä pätevä kuin noista aiemmista, kun jouduin soveltamaan ohjeen omasta päästäni. Jatkossa teen siis vain niitä tipuja, joihin ehdin hankkia Karla Fitchin ohjeen - ellen sitten onnistuisi saamaan jostain "kanan", "bumerangilinnun" ja "pommitipun" oikeaa ohjetta.

Lankana Novitan 7 veljestä. Menekki 50g. Täytteenä vanua ja herneitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti