lauantai 16. heinäkuuta 2011

KYJY #5 valmistui

Valmista kolmessa päivässä... Malli on Mayumi Kawai'n Crescent Moon Shawl. Ohje löytyy ilmeisesti vain ja ainoastaan japanilaisesta (ja siis myös japaninkielisestä) kirjasta jonka englanninkielinen käännösnimi on Easy Crochet, Complete in 3 Days.Ohje on bongattu Ravelrystä ja tilattu jostakin maailman toiselta laidalta.  Ihastuin noihin huivin roikkuviin apilanlehdyköihin ja ohje oli ihan pakko saada (alkeellisista virkkaustaidoista ja täysin olemattomasta japaninikielentaidosta huolimatta)!


Tämä valkoinen huivi on siis keskiviikkona aloitettu ja perjantaina valmistunut KYJY #5, joka menee huomenna rippilahjaksi eräälle nuorelle neitokaiselle.
Virkattu Novitan TicoTicosta. Menekki n. 120g  Koukku nro 4, reunuksessa 3. Alla oleva sini-turkoosihuivi valmistui jo toukokuussa on siis ensimmäinen tuolla ohjeella tekemäni huivi. Lankana on Noro Silk Garden Sock, jonka olin noin kuukausi aiemmin neulonut Multnomah'in muotoon. Mutta Multnomah meni sitten hetkeäkään epäröimättä purkuun, eikä kaduta ollenkaan. Vähän piti oikoa reunuksissa, että sain 2 kerää riittämään, mutta siitä huolimatta ihan täydellinen huivi (ainakin mun mielestä).  Virkattu pääosin koukulla nro 5, joten koko on ihanan reilu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti