keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

KYJYT #4 ja #6 valmiina!

Aamuvarhaisella valmistuivat KYJY #4 ja KYJY #6. Tämän hetken tilanne on siis se, että valmiita on neljä ja keskeneräisiä niin ikään neljä. Puuttuvista 16 aloituksesta on jo lista laadittuna, mutta koska se elää koko ajan, laitan toistaiseksi tänne blogiin vain oikeasti jo aloitetut. Tällä menolla näyttää siltä, että elokuuussa saan ahkeroida aloituksia oikein urakalla. Toisaalta, tekemällä osan töistä jo nyt valmiiksi, vältyn 24 keskeneräisen työn kaaokselta. Paitsi, että ennen Kyjyä aloitettuja keskeneräisiäkin pitäisi jossakin vaiheessa ahkeroida valmiiksi... No, joka tapauksessa kaksi valmista lisää, illalla ehkä myös pari uutta aloitusta. 


KYJY #4

Pitkästä aikaa palmikoita oikein urakalla! Kiepautusten kanssa sai olla tarkkana ja välillä piti vähän purkaakin, mutta valmistui kuitenkin.

Malli 58 uusimmasta Modasta eli numerosta 4/2011. Lankana Novitan Wool, menekki vähän alle 250g. Koko 1-2-vuotiaalle.

KYJY #6

Pieni vihainen lintu pienelle ei niin vihaiselle pojalle lahjaksi. Tipu on täytetty vanulla ja herneillä, joten sitä sopii myös vähän heitellä, jos siltä tuntuu.

Karla Fitchin ohje Ravelrystä.

Lankana pääosin ikivanhaa 7-veljestä lankaa. Paino ilman täytteitä n. 40g, joten tämä kaipaa kaverikseen jotakin täydentävää.

1 kommentti: